Workshop de fotografie

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Workshop de fotografie – Ciprian Dumitrescu

15-16 aprilie 2018, Bucuresti

[/vc_column_text][vc_column_text]


LIGHT • EDIT • BUSINESS


[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

De ce un nou workshop de fotografie!?

Pentru ca intr-un timp foarte scurt poti sa afli idei esentiale care puse in practica sa iti faca munca mai eficienta si sa iti faca placere sa mergi la evenimente. Un workshop de fotografie te ajuta sa nu mai cauti de unul singur si sa pierzi timp facand asta. Inveti din experienta aduna de-alungul a 10 ani de experienta, afli idei deja puse in practica, cunosti oameni noi cu care poti lega relatii de durata.

Ce o sa invatam in aceste doua zile de workshop de fotografie:

  • LUMINA este practic pensula fotografului. Cu ea desenam pe o panza neagra si scoatem in evidenta subiectul. Cum ne folosim de lumina naturala sau de cea artificiala!? Exista lumina proasta sau lumina buna pentru fotografie?
  • EDITAREA este elementul prin care aducem tusa finala unei fotografii. O editare buna face ca fotografiile tale sa fie cunoscute fara a fi nevoie de o semnatura. Este esential sa invatam sa editam bine si repede fara sa stricam fotografiile si sa ne formam un stil personal
  • BUSINESS – fotografia de nunta este o afacere, nu un hobby sau o iesire de week-end. Ea trebuie gandita bine pentru ati aduce venituri care sa fie sustenabile de-alungul anilor. Ce inseamna fotografia de nunta ca afacere, totul  de la echipament, relatii cu clientii, contracte etc.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column][vc_separator][vc_column_text]Daca vi se par interesante subiectele propuse si considerati ca va vor ajuta sa evoluati ca si fotograf va astept cu drag! Va puteti inscrie completand formularul de pe pagina sau pe cel din pagina de contact!

Perioada de desfasurare: 15-16 aprilie 2018  – Bucuresti

Locul de desfasurare: Ciprian Dumitrescu Studio – Calea Grivitei 39, Interfon 15C, et. 1 (vezi harta)

Cost participare: 250 euro pana pe 31 martie si 300 euro dupa aceasta data pana pe 10 aprilie. Plata se poate face in doua transe egale dar nu mai tarziu de data 10 aprilie 2018.[/vc_column_text][vc_separator][vc_empty_space height=”52px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://vimeo.com/256389575″ align=”center”][/vc_column][/vc_row]

Scroll to Top