fbpx

Fotograf Ciprian Dumitrescu

Fotograf nunta si familie

fotografie documentara si fotojurnalism

Nu cred ca am visat vreodata ca voi deveni fotograf. As putea spune ca am descoperit fotografia din pura intamplare. A fost in urma unui vis de a putea calatori in lume si de a cunoaste oameni si locuri noi. Aceasta intamplare mi-a pus aparatul foto in mana in urma cu mai mult de 10 ani.

Pana atunci nu nici nu ma gandeam ca as putea deveni fotograf. Pana atunci am schimbat tot felul de meserii, incepand cu cea de miner in Valea Jiului, tehnoredactor, functionar public, grafician si am obtinut o diploma de inginer mecanic! Dar se pare ca odata ce am atins aparatul foto s-a intamplat ceva magic si am fost vrajit de el. Am descoperit cu ajutorul lui un alt mod de a privi lumea, de a calatori si de a cunoaste oameni si incet, incet visul meu a inceput sa prinda contur.

Prin intermediul fotografiei ajung astfel sa cunosc oameni super faini, oameni veseli si frumosi si sa calatoresc in locuri minunate. Dar pe langa toate acestea faptul ca sunt fotograf imi da satisfactia de a oferi oamenilor amintiri pentru o viata. Sunt amintiri create impreuna si care au in ele o picatura din sufletul meu!

Fotograf la munca si distractie

CE SPUN CLIENTII

Londra

„Ciprian a fotografiat nunta surorii mele acum cativa ani si fiindca ne-au placut atat de mult fotografiile lui ne-am dorit mult ca tot el sa fotografieze si nunta noastra.

Desi ii stiam foarte bine talentul, Ciprian a reusit totusi sa ne impresioneze la vederea fotografiilor noastre!!Am ramas cumva fara cuvinte dar plini de emotii. Iubesc ochiul pe care il are pentru detalii, surprinzand tot felul de mici momente care puse la un loc spun asa frumos povestea nuntii noastre. Ne simtim foarte recunoscatori si norocosi sa avem parte de niste amintiri atat de frumoase si speciale!!”

CERE O OFERTA

pentru fotografie de nunta sau familie

Scroll to Top