fbpx

Fotografie botez

De ce fotografie botez? Cu siguranta botezul copilului este unul din cele mai importante momente din viata unei familii. Dupa nunta, venirea copilului pe lume, as zice ca botezul marcheaza inceperea cu adevarat a vietii de familie. Cu bune si cu rele!

Ca si fotograf imi place foarte mult sa fiu alaturi de oameni in aceste momente si sa le ofer fotografii care surprind momente unice, pe care poate ei nici nu le observa, dar cu siguranta privind fotografiile vor fi foarte fericiti. Este minunat sa surpinzi fericirea de pe chipul bunicilor, stralucirea din ochii lor cand isi privesc nepotelul sau nepotica. Sunt momente care trec foarte repede dar care cu siguranta le privim cu drag peste ani. Si aceste este rolul meu ca si fotograf de botez, de a surprinde si de a pastra amintiri pentru o viata!

De ce fotograf de botez? Pentru ca am convingerea ca veti dori sa aveti fotografii la fel de frumoase cum le-ati avut pe cele de la nunta sau chiar mai frumoase, pentru ca acum formati o familie completa. Si mi-ar face mare placere sa fiu alaturi de voi si la acest moment minunat al vietii voastre.


Scroll to Top