fbpx

Jurnal de familie – fotografii in izolare

Am incercat in aceasta perioada de izolare sa realizez cu ajutorul fotografiei un jurnal de familie. Cu siguranta traversam o perioada complicata, plina de imprevizibil pentru toti.  Viata normala s-a schimbat brusc si trebuie sa incercam sa ne adaptam. Desi nu ne dam seama cred ca este o perioada care ne va ajuta sa ne regasim prioritatile si sa ne redefinim ca oameni.

Astfel dupa ce brusc s-au intrerupt activitatile zilnice alaturi de Raisa a trebuit sa gasim activitati si lucruri care sa ne umple ziua. Am redescoperit placerea jocului si curiozitate de a descopei lucruri noi de facut. Am desenat, am facut tot felul de lucrusoare din hartie, am descoperit stradutele din jurul blocului. Par lucruri banale dar care ne-au ajutat sa umplem zilele si sa ne bucuram impreuna. Sper ca si voi ati redescoperit placerea jocului si a copilariei.

Dar cel mai mult ma bucur ca am reusit sa tin acest jurnal de familie cu ajutorul fotografiilor. Un jurnal peste care ne vom uita cu drag peste ani si ne om aduce aminte cu placere de zilele petreute impreuna. Astfel va sfatuiesc pe toti sa documentati fotografic chiar si cu ajutorul telefonului mobil momente simple din viata voastra de familie. Dar sa va faceti curaj si macar odata pe an sa aveti alaturi de voi un fotograf care sa va fotografieze o zi din viata voastra de familie. Va fi un minunat jurnal de familie pentru voi!

Ora de desen in familie

Dragoste de pisica- jurnal de familie

Lucru manual copii

Evadarea pe terasa

Sa ne jucam cu mingea

Fotbal cu mama pe terasa - jurnal de familie

Somnul de dupa-amiaza

Mic dejun cu cereale si lapte

Ajutorul copiilor in bucatarie - jurnal de familie

Zi de nastere in pandemie - jurnal de familie

Sa taiem tortul - jurnal de familie

Copil printre blocuri

Totul va fi bine

Mesaj de copil - covid19 - jurnal de familie

Joaca acasa

Pisica in soare

Vine Pastele in familie

Ne-am colorat mainile

Oua de Paste multicolore

Alerg cu mama pe afara - jurnal de familie

Basket in casa - jurnal de familie

Baie cu spuma - jurnal de familie

Baie cu spuma si rate

Zboara balon rosu - jurnal de familie

Un pic de iesire la aer - jurnal de familie

Am pierdut primii dintisori - jurnal de familie

Mai multe povesti

Share

Scroll to Top