fbpx

Ce poate fi mai fain decat o sedinta foto de Craciun in familie. Si asta cand te reintalnesti cu oameni dragi pe care ii cunosti de cativa ani. Cred ca asta e incununarea maxima a muncii unui fotograf. Sa fie alaturi de oameni in momente frumoase ale vietii lor.

Cu Andreea si Andrei am petrectu momente super faine la nunta lor si la sedinta foto de dupa nunta. Acum am petrecut cateva ore intr-o formatie extinsa de trei. Am documentat fotografic o zi unica din viata lor. Primul an cand asteapta Craciunul impreuna cu cel mic. O zi care cu siguranta o sa si-o aminteasca mereu.

M-am trezit pentru sedinta foto de Craciun
Mami ma iubeste
Tati inca ar mai dormi un pic
Haide tati la sedinta foto de Craciun
Sa ne distram
Hei cine esti tu
Ma joc cu tati la sedinta foto de Craciun
Mami bea o cafea la sedinta foto de Craciun
E asa de distractiv la sedinta foto de Craciun
Floarea Craciunului
Cu tati si mai la sedinta foto de Craciun
Distractie maxima sedinta foto de Craciun
Citim o carte la sedinta foto de Craciun
Imi place la sedinta foto de Craciun
Fain pamatuful asta
Eu nu primesc nimic
Ce gustoasa trebuie sa fie pizza aia
Ne imbracam sa iesim afara
Ne-am intalnit cu bunica pe drum
Am plecat la plimbare in trei
1, 2, 3 - fotografie de familie
La joaca in ziua de Craciun

Si ce poate fi mai important decat sarbatorare Craciunului. Si astfel o sedinta foto de Craciun marcheaza amintirile voastre de o viata. Cand anii o treaca cu siguranta veti privi cu mare bucurie fotografiile realizate in astfel de momente. Momente de bucurie care trec asa de repede. Dar avem norocul sa le pastram in memoria noastra prin intermediul fotografiilor.

Tot ce conteaza in aceste momente este sa fiti voi, sa va distrati si sa va simtiti bine, nu aveti nevoie de locatii spectaculoase sau haine sclipitoare. Atmosfera calda si familiara a casei voastre este cu mult mai faina decat orice locatie.

Mai multe povesti

Share

Scroll to Top