fbpx

Sesiune foto logodna gratuita

Caut un cuplu care isi doreste o sesiune foto de logodna vesela, indrazneata si relaxata si caruia sa ii placa sa rada si sa se distreze la maxim. Imi doresc sa fotografiez dragostea pura si fara perdea. Vreau sa spunem povestea reala, de zi cu zi, a iubirii voastre, fotografii cu voi luand micul dejun in pat, facand o baie cu spuma sau pur si simplu iubindu-va! SUNTETI GATA? Va astept!

Singura conditie este sa fiti indragostiti la nebunie si sa fiti de acord ca fotografiile realizate la sesiunea foto de logodna sa fie folosite pentru portofoliul fotografului. Acesta sesiune foto de logodna este complet GRATUITA. Da! Ai auzit bine! 100% GRATUIT! (In mod normal aceasta sesiune foto costa 250 euro). Un sigur cuplu norocos va castiga acesta experienta fotografica!

De ce? Eu sunt Ciprian si sunt fotograf de nunta in Bucuresti. Am o experienta in acest domeniu de peste 10 ani si multe fotografii premiate la concursuri internationale. Poate vom avea norocul ca o fotografie realizata cu voi sa aiba parte de un premiu. Ti-ar place?

Fotograf nunta Ciprian Dumitrescu

Imi place sa fotografiez foarte liber, cu interventii minime pentru a realiza fotografii autentice care sa va arate asa cum sunteti voi si vreau ca prin intermediul fotografiilor sa va descoperiti pe voi si sa ne distram si sa avem o experienta minunata impreuna. As vrea ca aceasta sesiune sa fie ceva extraordinar si sa va surprinda in mod placut fotografiile finale. Veniti fara idei preconcepute si fiti pregatiti pentru o experienta minunata.

Daca vi se pare ca totate acestea vi se potrivesc, va rog sa completati toate campurile formularului de inscriere si ne auzim curand pe e-mail. Castigatorii vor fi anuntati pe 25 octombrie 2019! Va rog sa verificati e-mail-ul atunci!

Cu drag, Ciprian!

Urmareste-ma pe Instagram: @ciprian.dumitrescu

Completeaza formularul de inregistrare:

Scroll to Top