fbpx

De Ciprian am auzit prima data in tren, in drum spre casa. Vorbeam cu o prietena despre nunta si despre faptul ca trebuie sa imi caut fotograf. Langa noi statea o fata, care colaborase intr-un timp cu un fotograf din Bucuresti si mi-a dat numele lui. L-am notat în telefon.

Cand m-am intors la Bucuresti am fost la un targ de nunti, in Piata Constitutiei. Era o nebunie, o gramada de fotografi, cameramani, aranjamente florale… dar eu stiam una si buna, trebuia sa-mi gasesc fotograf. Si l-am zarit pe Ciprian Dumitrescu. Imi suna cunoscut numele, dar uitasem complet de fata din tren si de numele din telefon.

Mi-au placut pozele lui, astfel ca nu am mai stat pe ganduri si l-am angajat. A fost o colaborare foarte buna, este foarte sociabil si creeaza o legatura intre fotograf si protagonisti. Te face sa te imprietenesti cu aparatul si sa nu mai ai nici un fel de emotii. In timpul evenimentului parca disparuse, nu il observai cand iti facea o fotografie, dar ulterior am vazut rezultatele. Fotografiile au iesit superb, iar albumul la fel.

Mult succes in continuare!

Scroll to Top