fbpx

Noi ne-am cunoscut cu Ciprian in prima zi dupa nunta prietenei mele din facultate (unde a fost fotograf). Somnorosi cu totii, ne-am asezat intamplator la aceeasi masa sa ne bem cafeaua de „dimineata”. Am facut cunostinta, am inceput sa vorbim si, fara sa ne dam seama, am ajuns sa discutam despre nunti, fotografie si tot felul de alte subiecte. Ciprian este un om cald si natural, iar acest lucru ne-a facut sa ne simtim ca si cum bem o cafea cu un prieten. In mintea noastra, ne-am fi dorit sa avem un astfel de fotograf la viitoarea noastra nunta…

Dedicarea si profesionalismul de care a dat dovada in acest caz, ne-a determinat sa fie primul (si ultimul :P) pe care l-am contactat atunci cand data nuntii noastre a fost stabilita.

Este o persoana care stie sa iti dea incredere si sa te destinda, iar din punct de vedere al emotiilor asta ne-a ajutat foarte mult in ziua nuntii. Am fost cat se poate de naturali pentru ca ne-a facut sa ne simtim in largul nostru. A stiut sa surprinda emotia noastra, a parintilor, a prietenilor si a tuturor celor care au fost alaturi de noi in acea zi.

Suntem foarte bucurosi ca am facut alegerea aceasta, pentru ca intr-adevar, acum, datorita fotografiilor lui, avem niste amintiri extrem de frumoase!

Experienta placuta pe care am avut-o cu Ciprian ne-a determinat sa continuam sa-l recomandam cu toata caldura cunoscutilor/prietenilor nostri ­čÖé

Scroll to Top