fbpx

Acum un an de zile, cand ne-am hotarat sa ne ocupam singuri de organizarea nuntii, am zis ca unul dintre lucrurile foarte importante pentru noi, pentru care vom fi foarte exigenti si nu vom face rabat de la calitate, este fotograful. La fotografii ne vom uita peste ani si ani si ele ne vor hrani amintirile.

Am rugat o prietena, care lucreaza in domeniu, sa ne recomande cativa fotografi de evenimente. Ne doream sa vedem poze cat mai naturale, cu multe culorii vii, poze din care sa se simta emotiile, poze care sa vorbeasca de la sine, sa spuna povesti… Am primit o lista destul de lunga… Dupa primele cateva site-uri, eram deja dezamagiti ca nu gaseam ceea ce ne doream. Atunci am deschis pagina lui Ciprian si ne-am uitat la un album, apoi la inca unul si la inca unul si efectiv nu ne mai saturam. Vedeam persoanele din poze zambind, razand, emandand toata bucuria acelei zilei. Vedeam culori vii, adevarate, fara gri, fara negru, doar culori, zambete si emotii. Ne-am dat seama ca Ciprian este persoana perfecta sa ne fie alaturi in ziua nuntii noastre, persoana care va reda in poze toata frumusetea si naturaletea acelei zile. Si nu ne-am inselat nici o secunda.

Iti multumim Ciprian pentru ca ai fost acolo si pentru amintirile frumoase pe care ni le-ai surprins in poze superbe, poze care si peste ani vor avea in ele, aceleasi emotii ca in ziua nuntii.

Scroll to Top