fbpx

Cristina & Cristina – Buzau

Pe Ciprian l-am cunoscut la o prezentare de rochii de mireasa. In perioada in care am cochetat cu modelingul am lucrat cu multi fotografi , insa Ciprian m-a convins imediat ca este un profesionist prin calitatea fotografiilor de la evenimentul respectiv precum  si prin atitudine si comportament .  Astfel, cand a venit momentul sa alegem un fotograf pentru nunta , Ciprian a fost primul fotograf care mi-a venit in minte , l-am contactat si i-am cerut o oferta .

A urmat prima noastra intalnire, moment  in care am vazut  pozele de la o nunta cap – coada. Calitatea pozelor si caracterul sociabil a lui Ciprian m-au convins.

Ceea ce mi-a placut cel mai mult, a fost faptul ca in ziua nuntii  cand eram foarte agitati, Ciprian a stiut cum sa destinda atmosfera si sa ne faca sa ne relaxam in fata aparatului de fotografiat. Astfel , din tot amalgamul de sentimente si emotii pe care le-am trait in acea zi , Ciprian a imortalizat zambetele si fericirea noastra sub toate formele si din toate unghiurile posibile .

El este genul de om mereu cu zambetul pe buze si cu o atitudine pozitiva, si stim cu totii ca dupa multa munca si organizare ca ziua nuntii sa fie perfecta, cu totii avem nevoie de astfel de oameni  in jur ,macar in acea zi.

Materialele finale au intrecut asteptarile.  Suntem foarte incantati atat de poze, cat si de albume. Totul a iesit exact asa cum ne-am dorit si suntem bucurosi ca l-am ales pe Ciprian pentru a ne fotografia intr-una dintre cele mai importante zile din viata noastra.

Dupa nunta am pastrat legatura si am dezvoltat atat o relatie de coraborare pe termen lung, cat si o relatie de prietenie.

Il recomand pe Ciprian cu mare incredere tuturor celor care va doriti sa colaborati cu un profesionist si sa aveti amintiri cu adevarat frumoase de la evenimentele importante  din vietile voastre.

Scroll to Top