fbpx

Am avut bucuria si norocul (ca era disponibil in ziua aleasa de noi) sa il avem pe Ciprian fotograf la botezul baietelului nostru si apoi la o sedinta foto in parc. Pozele primite sunt superbe. Desi vazusem multe din pozele realizate de Ciprian si stiam cam la ce sa ne asteptam parca al noastre sunt cele mai faine. Sunt sigura ca Stefan cand o sa fie mai mare o sa fie tare bucuros de cum a imortalizat Ciprian ziua asta unica din viata lui.

La botez a surprins cele mai frumoase momente, ca si cand parca eu alesesem cand si pe cine sa pozeze. Adevarul e ca la astfel de evenimente toti avem nevoie de un fotograf dedicat care sa simta atmosfera, energia si emotia evenimentului fara ca tu sa stai mereu sa coordonezi cand si ce si pe cine sa fotografiezi. Ciprian e super din toate punctele de vedere.

M-am uitat de mai multe ori la poze dupa ce le-am primit si parca fiecare poza e ca o poveste, a surprins emotia si bucuria noastra in fiecare poza, si parca de fiecare data cand ma uitam la ele retraim toate momentele din ziua respectiva.

La sedinta foto de a doua zi am mers pe mana lui si l-am lasat pe Ciprian sa coordoneze cum si unde si in ce fel sa stam si rezultatul a fost minunat.

Multumim Ciprian pentru aceste amintiri minunate dintr-o zi asa speciala pentru noi. Suntem tare bucurosi de alegerea facuta. E destul de clar pentru noi ca o sa mai apelam la Ciprian si cu alte ocazii si ca il recomandam cu drag tuturor indiferent pentru de eveniment.

Scroll to Top