fbpx

Pe Ciprian l-am cunoscut in toamna lui 2015, cu doar o luna inainte de nasterea gemenilor nostri. Cautam un fotograf pentru o sesiune foto de maternitate, indoor si outdoor. Dupa ceva sapaturi pe Internet si cateva discutii cu diversi fotografi, ne-am oprit la Ciprian. Ne-au placut pozele expuse la el pe site, asa ca am zis sa incercam si noi cu el.

Sesiunea foto a fost foarte reusita. Ciprian ne-a facut sa ne simtim in largul nostru in fata camerei. Si in studioul foto, si in aer liber, totul a decurs foarte bine. A stiut cum sa ne faca sa fim naturali. S-a adaptat la cerintele noastre, la stilul nostru. In acelasi timp a stiut cum sa ne organizeze pentru a surprinde toata magia momentului. Pozele rezultate ne-au depasit toate asteptarile si au fost foarte apreciate si de toti prietenii nostri.

Ne-am inteles atat de bine incat am decis sa continuam colaborarea cu el si la urmatoarele ocazii. Astfel, dupa nasterea piticilor nostri, au urmat alte trei sedinte foto: sesiunea foto de nou-nascuti, botezul copiilor si, recent, sesiunea foto “smash the cake” cu ocazia implinirii primului anisor al copiilor. De fiecare data, fie ca eram in studioul foto, in biserica sau la petrecere, Ciprian a reusit sa imortalizeze toate momentele esentiale. In plus, este foarte rabdator cu copiii, stie sa ii surprinda in cele mai hazlii ipostaze. Ne-am bucurat sa vedem ca si copiii nostri se simt bine in preajma lui.

Acum, dupa patru sesiuni foto reusite, ne bucuram ca am strans cu ajutorul lui Ciprian albume intregi cu etape din viata copiilor nostri. Pozele realizate de el reprezinta amintiri ale unor intamplari sau emotii pe care vrei sa le revezi mereu.

Multumim Ciprian si asteptam cu nerabdare urmatoarele ocazii in care vom colabora!

Scroll to Top