fbpx

Andreea & Vlad – Bucuresti

Ca o mireasa ce in timpul liber se mai vrea uneori fotograf amator, am stiut de la inceput ca fotografia este unul dintre elementele cele mai importante pentru mine din planificarea nuntii, astfel incat, dupa gasirea restaurantului, am pornit in cautarea unui fotograf. Fiind pasionata de fotografie, am cautat neaparat ceva de calitate, dar si o persoana cu un spirit artistic si, cel mai important pentru mine, am cautat ca rezultatul final sa fie cat mai natural, cat mai putina postprocesare. Ciprian a fost cel de-al doilea fotograf pe care l-am intalnit fata in fata si am stiut imediat ca pe el ni-l dorim sa ne construiasca amintirile zilei noastre speciale. Ulterior s-a dovedit ca instinctul nu ne-a inselat si ne-am inteles foarte bine cu Ciprian, care a stiut in permanenta sa ne asculte dorintele, dar, in acelasi timp, a venit si el cu multe idei la care eu una nu m-as fi gandit. Cel mai important, insa, a fost ca a reusit sa ne faca sa fim relaxati: nici eu si nici sotul meu nu suntem obisnuiti sa fim in centrul atentiei, eu, mai ales, fiind mai obisnuita sa fiu in spatele aparatului decat in fata lui.

Cel mai important a fost ca si la nunta, toata lumea s-a simtit relaxata si fotografiile au iesit naturale si frumoase, momentele importante fiind superb surprinse.

Dupa nunta am decis sa mai avem inca o sesiune foto, pentru a mai profita putin de rochia de mireasa, iar Ciprian nu a ezitat sa urmeze ideile unei mirese iubitoare de munte, astfel ca am petrecut un weekend plin de fotografii si povesti prin culoarul Rucar-Bran si Bucegi. Ideile lui Ciprian au venit sa completeze ideile mele nefinisate, astfel incat rezultatul a fost o serie de fotografii superbe.

Multumim, Ciprian, pentru toate ideile frumoase, pentru fotografiile superbe si, mai ales, pentru rabdare 😀

Scroll to Top