fbpx

Laura & Robert – Petrosani

Ei, da! Am ajuns si aici , deci a trecut nunta a trecut sesiunea foto si noi avem o poveste minunata surprinsa prin acel ochi mic al camerei de fotografiat si prin acel suflet mare a lui Ciprian. Avem o poveste de iarna minunata surprinsa in culoarea si frigul ei cu zambete pe buze si bucurie in suflet. Tot ce nu am stiut ca aratam pe chip am vazut in minunate fotografii: emotii, trairi intense, nostalgie, fericire si multa dragoste. In timpul nuntii nici nu am stiut cand a facut fotografiile, dar sunt superbe.

Nu sunt persoana care a planificat casatoria cu fiecare amanunt, sau care s-a gandit la ea toata viata. Nu am stiut in ce data vom avea nunta, nici unde o vom organiza, dar am sperat de la inceput ca in agenda lui, Ciprian, va fi liber pentru a putea veni sa ne fotografieze.

Pe Ciprian l-am cunoscut acum …. vreo 30 de ani cand am inceput clasa I-a si l-am revazut dupa 20 de ani. Prin intermediul internetului, ne-am regasit si nu cred ca a existat o sesiune foto realizata de el sa nu o admir. Este acelasi om cu suflet bun si mare.

Ciprian este fotograful din umbra care surprinde detalii de neuitat, momente de care te vei bucura toata viata. E fotograful profesionist pe care nu ai cum sa nu-l indragesti si sa nu deveniti priteni. Nu am cuvinte sa-i multumesc dragului meu prieten pentru bucuria care ne-a dat-o pentru toata viata.

Scroll to Top