fbpx

Adriana & Dan, Bucuresti


Asa cum probabil isi doreste toata lumea, si noi ne doream un fotograf care sa realizeze fotografiile perfecte in ziua nuntii noastre. Sa gasim acea persoana care sa ne inspire incredere, sa ne faca sa simtim ca stie exact ce face, ca nu trebuie sa ne facem griji tocmai in ziua nuntii si pentru acest aspect, si poate cel mai important, sa stie sa surprinda acele momente pe care vrei sa le pastrezi o viata. Cand ne-am intalnit cu Ciprian la studio, venisem pentru o discutie, si am sfarsit batand palma dupa nici o ora, convinsi fiind ca am facut cea mai buna alegere.

Sa il ai pe Ciprian ca fotograf e cel mai bun lucru care ti se poate intampla intr-o zi atat de importanta pentru tine. Pe langa faptul ca e un fotograf priceput si cu o viziune exceptionala – care se da peste cap, uneori chiar la propriu, daca e nevoie :), ca sa surpinda cel mai bun unghi, cea mai calda lumina, cel mai frumos zambet – pe care poate nici tu nu stiai ca il ai, Ciprian e si un om foarte cald si rabdator. In ziua nuntii noastre, nu am simtit niciun moment ca avem langa noi un fotograf platit sa isi faca treaba, ci un prieten care vrea sa ne destreseze, sa ne faca sa zambim si sa fim cat mai naturali. A venit cu niste super idei, si prin atitudinea lui deschisa si incurajarile sincere, chiar a reusit sa ne faca sa ne simtim in largul nostru si sa scapam de emotii.

Speechless. Cred ca este cuvantul care descrie cel mai bine reactia pe care am avut-o cand am primit primul link – Ciprian poate confirma, ne intorceam de la sedinta de trash the dress, si mi-a urmarit reactiile tot drumul, din vama pana pe la km 60 de pe autostrada. 🙂 Le-am revazut de atunci de nenumerate ori, si de fiecare data, de dam seama ca ne-a depasit cu mult asteptarile. Stiam ce poate, il vazusem chiar la o nunta in familie, ii urmaream de atunci activitatea si postarile, si totusi a reusit sa ne surprinda incredibil de placut. Ciprian e acel fotograf care stie cum sa surprinda reactii, emotii, zambete, voie buna, si o face de cele mai multe ori fara sa il vezi, fara sa stii ca esti fotografiat. Si care stie sa scoata dintr-un cadru aparent banal, o fotografie de revista.

Il recomandam pe Ciprian din toata inima! Mergeti pe mana lui, cu toata increderea – stie foarte bine ce face. Daca ii lasati libertatea sa se manifeste si sa isi puna ideile in practica, o sa aveti parte de o experienta minunata! Nu va faceti griji ca trebuie sa ii faceti planul, ca trebuie sa ii spuneti ce sa surpinda, la ce sa fie atent – nu ii scapa nimic. Noi ii suntem extrem de recunoscatori pentru toata implicarea, pentru cat de atent a fost si cata rabdare a avut cu noi, pentru cat de natural a reusit sa ne faca sa ne simtim, si pentru fotografiile geniale pe care ni le-a oferit. Ciprian Dumitrescu, you rock! 🙂


CONTACTEAZA FOTOGRAF


Scroll to Top