fbpx

Anamaria & Sorin – Bucuresti

Nunta o organizezi o data si iti aduci aminte toata viata… Si cum iti aduci aminte cel mai bine, decat prin fotografiile din ziua si seara respective? Si aici… ei bine, aici intervine magia si priceperea unui fotograf!

Noi am avut noroc la acest capitol…desi norocul se spune ca omul si-l face cu propria mana. Ciprian este un fotograf foarte bun (sa nu zic exceptional, ca poate e prea mult, desi eu in sinea mea, daca l-am solicitat la atatea evenimente din viata noastra, as zice ca asa il consider) si un om extraordinar de simpatic. Conteaza si asta. In cazul nostru,a fost primul fotograf cu care ne-am vazut pentru nunta noastra. Si ne-a placut mult OMUL pe care l-am intalnit. Fotograful, in afara de ce vedeam pe site, nu aveam de unde s ail cunoastem si nici recomandari nu aveam. Si apoi, in intalnirile ulterioare cu alti cativa fotografi, tot asa, sa mai vedem care e treaba pe piata foto-nunti, ne revenea buna dispozitie si placerea pe care am avut-o la prima intalnire cu el. Si atunci…nu am mai cautat, daca tot la el revenea optiunea noastra, si am decis sa mergem pe mana lui. Si bine am facut… Unii oameni arata ca sunt buni in ceea ce fac prin felul lor de a fi si de a relationa cu ceea ce fac. Asa este Ciprian, daca nu il alegi ca fotograf dupa o intalnire cu el, macar recunosti ca este un om simpatic. Fotografiile de la sesiunea foto de logodna si apoi cele de la nunta au fost laudate de cei apropiati, drept urmare foarte multi prieteni si cunostinte au apelat pentru fotografierea momentelor de suflet ale nuntii lor.

Si, dupa nunta, si rasplata…a venit si bebelusul nostru. La cine putea apela o mamica cu burtica, pentru fotografie de maternitate, decat la Ciprian? Si iarasi, a fost alaturi de noi intr-un moment dragut din viata noastra, in asteptarea piciului nostru… Iar cand Vlad Andrei, baietelul nostru a venit pe lume, si s-a pus problema botezului, ghici la cine am apelat, cu cea mai mare incredere? Deci, sa recapitulez: fotografie de logodna, de nunta, de maternitate si de botez. Toate pe placul nostru. Imi pare tare, tare rau ca nu a fost sa fie si un trash the dress, dupa nunta unii oamenii care muncesc (eu adica) nu prea au timp sa mai faca si altele, timpul trece si uite asa nu mai fac ceea ce ar vrea sa faca. Stiu ca ne putem baza pe Ciprian sa imortalizeze si celelalte evenimente care stau sa mai vina in viata noastra.

Cu mare, mare placere, recomandarea noastra este Ciprian Dumitrescu!

Scroll to Top