fbpx

Oana & Stefan – Buzau

Imi aduc aminte ca primul contact pe care l-am avut cu Ciprian a fost la targul de nunti, unde am mers setati pe gasirea unui fotograf care iese putin din tiparul obisnuit. Am vrut un fotograf cu viziune artistica ce vede dincolo de obiectivul aparatului foto si se poate descurca cu ce are si nu prelucreaza excesiv pozele. Am vrut ca pozele sa fie cat mai aproape de naturalete si sa surpinda momentul. Cu alte cuvinte am vrut pe cineva care lucreaza foarte mult din aparat iar post-procesarea sa fie cat mai naturala.

Intalnindu-l pe Ciprian la targ ni s-a parut a fi ce cautam si avand un feeling placut am dorit sa ii vizualizam portofoliul on-line, fapt care a confirmat ceea ce cautam la fotograful nostru. Desi contractul incheiat a fost facut cu mai bine de 6 luni inaintea evenimentului, l-am facut cu inima deschisa si increzatori in ceea ce va iesi, fapt pentru care nu am fost dezamagiti. Colaborarea a fost una frumoasa si distractiva, am avut parte de un foto-shooting plin de zambete si surprize placute.

Ceea ce a iesit in final ne-a surprins in mod placut si ne-a depasit asteptarile, materialele folosite fiind unele de calitate ce cu siguranta vor rezista in timp. Noi il recomandam pe Ciprian ca viitor fotograf la nunta voastra in cazul in care doriti sa surprindeti momentele frumoase ale nuntii.

Pe viitor ne asteptam la o urmatoare colaborare pentru botez precum si pentru orice alt eveniment unic din viata noastra.

Scroll to Top