fbpx

Elena & Laur – Bucuresti

In viata sunt putine lucruri ce conteaza cu adevarat… si DA, nunta noastra a fost transpusa intr-o poveste fotografica nepretuita. Sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului… MULTUMIM Ciprian Dumitrescu! Datorita tie vom rasfoi si retrai peste ani cu aceeasi intensitate emotionala zilele frumoase ce au alcatuit momentul nostru.

Dragii mei, linistea si increderea pe care ti le ofera un fotograf priceput si inovativ fac sa dispara emotia distructiva, sfiala, nepriceperea. Am fost noi insine si ne-au venit manusa ideile sesiunilor foto pe care Ciprian ni le-a propus, pentru ca si-a dorit sa ne cunoasca si sa ne devina prieten, iar cu prietenii te simti in largul tau.

Si cand te gandesti ca ne-am cunoscut la un targ de nunta, am vorbit cateva momente, am vazut cateva fotografii si ne-am vazut de drum fara a mai putea ulterior sa apreciem munca sau personalitatea unui alt fotograf.

Va va mai spun ca il recomandam cu drag?! Ca prietenii ne cer datele lui de contact ori de cate ori planuiesc un eveniment important?! Ca am colaborat si in mediul profesional (Bigotti – man fashion)?! Ca-l vom avea alaturi de fiecare data cand vom sarbatori?!… Fara doar si poate!!!

Nu ne credeti pe cuvant, aruncati un ochi peste munca lui si rugati-va sa fie disponibil la data pe care ati stabilit-o pentru evenimentul vostru.

Scroll to Top