fbpx

Daca ai ajuns la aceste randuri inseamna ca esti in sectiunea testimoniale de pe site-ul lui Ciprian. Mai inseamna ca ai vazut portofoliul sau/si ti-au placut fotografiile lui.

Ceea ce noi dorim sa iti spunem nu sunt lucruri pe care deja le stii despre Ciprian Dumitrescu sau pe care le poti alfa de la el, ci lucruri pe care le realizezi abia dupa ce ai lucrat cu Ciprian.

Nu il vom compara cu alti fotografi, dar este bine de stiut ca vei avea parte de:
– PROMPTITUDINE si INTELEGERE. Impreuna veti stabili toate intalnirile asa cum doriti si fiti siguri ca fotograful vostru va fi acolo, poate chiar inaintea voastra, fie ploaie, fie vant.
– Un fotograf ORGANIZAT si IMPLICAT. Ciprian va va ajuta sa aratati bine in fotografiile voastre, va va da sfaturi si se va informa din timp asupra locatiei, va avea tot ce ii trebuie cu el si ideile lui va vor ajuta in realizarea unor fotografii spectaculoase.
– PREVIEW. Pentru a evita intrebari de genul “Oare cum am iesit in poze” si a mai indulci nerabdarea, Ciprian trimite cateva fotografii realizate in cel mai scurt timp dupa sesiunea foto.
– VOIE BUNA. Daca sunteti si voi ca noi, straini de sesiunile foto, stresul va fi alungat prin buna dispozitie si firea optimista a lui Ciprian.

In cazul nostru, nunta a fost un eveniment plin de emotie, cu multe activitati si dat fiind timpul scurt am ajuns sa ne intrebam oare cat de reusit a fost evenimentul. Ii multumim lui Ciprian pentru imaginea frumoasa din exterior pe care a realizat-o prin intermediul fotografiilor. Pana si noi am fost surprinsi de cat de bine s-a vazut evenimentul prin intermediul aparatului de fotografiat.

Scroll to Top